Ontinyent ofereix un curs per a impulsar la competitivitat de les empreses el 26 d’octubre

Ontinyent organitzarà les properes setmanes dos cursos amb l’objectiu de millorar la competitivitat de les empreses locals. Aquestes activitats es troben dins del marc del Projecte de Transformació Empresarial, impulsat per COEVAL i pels ajuntaments d’Ontinyent, l’Olleria i Bocairent. El projecte inclou una programació d’activitats, amb les quals es vol donar un impuls a la competitivitat de les empreses en aspectes com la qualitat, sostenibilitat, la igualtat de gènere o els processos de millora contínua.

El primer dels dos cursos, on s’abordarà el tema de les ‘Auditories Socials’, tindrà lloc a Ontinyent el 26 d’octubre, de 9:00 a 13:00 hores, mentre que el segon serà el 9 de novembre en el mateix horari. En aquest cas, versarà sobre ‘Memòries de Sostenibilitat i Informes No Financers’. En tots dos casos el lloc serà l’Aula 210 de la UNED, al Grup Ramón Llin del barri de Sant Rafel.

El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, destaca l’interès del Projecte de Transformació Empresarial “per continuar creant sinèrgies público-privades que redunden en benefici de la ciutadania i afavorisquen la creació d’ocupació de qualitat”. Cal recordar que el projecte contempla el suport a les empreses per tal de promoure un model econòmic al teixit empresarial local que a més siga més sostenible.