Entre gener i febrer Ontinyent organitzarà un cicle de 5 tallers per formar a empreses i autònoms en habilitat directives. La iniciativa s’engloba dins de l’estratègia del Govern de la ciutat d’orientar i retenir el talent local. En aquest sentit, l’ajuntament comptarà amb la col·laboració de l’Escola d’Empresaris EDIEM, que serà l’entitat encarregada de coordinar les sessions formatives. El cicle tindrà lloc en l’espai del Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana. En el Formworking, que és com s’anomena aquesta experiència formativa, col·laboren també Caixa Ontinyent i Prionomy, entitat especialitzada en màrqueting.
La jornada ha estat presentada aquest matí per l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda. El primer edil ha destacat que amb aquests tallers es pretén que el “talent es quede a la nostra ciutat i ajude a les nostres empreses a ser cada vegada més competitives i a què generen ocupació de qualitat”. A més, ha afegit que comptar amb un programa com aquest “és posar a l’abast de les nostres xicotetes i mitjanes empreses i dels autònoms una oferta formativa especialitzada de primer nivell, a un cost reduït i sense haver d’anar a València o Alacant”.
Així, la primera de les jornades serà el 21 de gener, comptant amb l’economista i autor del llibre Supercomercials Rafael Machin, que parlarà sobre ‘Com gestionar un equip de vendes’. El 27 de gener serà torn per a Pepe Crespo, Doctor en Enginyeria Gràfica per la UPV. Ja al mes de febrer la primera jornada serà el 3 de febrer sobre ‘Tècniques de negociació’ amb Borja Gonzálbez, CEO de Maraca Talent i coach executiu certificat per la International Coach Federation. La seguent cita serà el 15 de febrer amb Ximo Catalán Doctorat en Estudis Internacionals i en Dret i Màster en Comunicació, sobre ‘Noves tendències i innovació. Passió i enginy per a crear’.
Finalment, el cicle el tancarà la periodista Maribel Villaplana, amb ampla experiència a RTVV com a presentadora d’informatius i programes d’actualitat, que parlarà sobre ‘Comunicació d’Alt Impacte’. Totes les jornades seran en horari de matí de 8:30 a 12:00 hores. En tractar-se d’una formació personalitzada, es compta amb un límit de 50 participants, per ordre d’inscripció. El cost total per assistir serà de 150 euros, havent de formalitzar-se la inscripció a la web formworking.es. Les persones interessades primer s’hauran d’inscriure a la web i després rebran un correu electrònic amb la confirmació de la reserva de la plaça, moment al qual s’efectuarà el pagament, una vegada s’haja confirmat la seua inscripció.