Ontinyent programa una Jornada Activa i Saludable dins la programació de “Majors Actius”

L’Ajuntament d’Ontinyent ha programat per al pròxim 15 de desembre una Jornada Activa i Saludable al Parc de Benarrai dins la programació de “Majors Actius a Ontinyent, el programa municipal d’envelliment actiu i saludable adreçat als i les majors de cinquanta-cinc anys de la localitat. La regidora de Majors Actius, Inma López, explicava que “es tracta d’una més de les activitats que programem per a aquelles persones que es troben en aquest tram d’edat per tal que puguen gaudir d’una jornada d’activitat física suau, relaxació i un esmorzar, tot a l’aire lliure en una zona verda molt apta per a aquestes activitats com és el Parc de Benarrai”.

En concret, la jornada es desenvoluparà de 9:00 a 13:00 hores, començant amb música, dansa, i activació, per continuar amb estiraments i relaxació, i finalment un esmorzar per a totes i tots els participants amb un tast de productes dolços saludables i vegans. L’activitat és gratuïta i requereix d’inscripció prèvia al telèfon 674753038 de dilluns a divendres de 10:00 a 13:00 hores o presencialment al Centre Cívic de Sant Josep.

Cal recordar que la programació de tardor de “Majors Actius” inclourà per a les setmanes que venen altres activitats, com ara una visita urbana guiada al parc natural de la Font Roja (14 de desembre); o un taller inclusiu de treballs manuals de Nadal en col·laboració amb el Centro Ocupacional José Antonio Bodoque (18 de desembre). A més a més, es compta amb tallers d’anglés al Centre Cívic de Sant Josep (cada dimarts de 9 a 10); o de Neurofelicitat també al mateix espai (cada dimecres de 16:30 a 18:30). Inma López recordava que a més de “Majors Actius”, les persones majors disposen de la renovada programació d’activitats als centres cívics, el CIM del barri de Sant Rafel i el Centre Ocupacional, i pròximament al Centre Intergeneracional del Carrer Delme.