Ontinyent recupera les lligues locals de Futbol 7 i Voleibol amb suport de l’Ajuntament

La ciutat d’Ontinyent torna a comptar enguany amb lligues locals amateurs de Futbol 7 i Voleibol, dues competicions que tindran un nou impuls amb suport als dos casos de l’Ajuntament de la ciutat. El regidor d’Esports, Ferran Gandia, destacava l’interés “de fomentar la pràctica de l’esport amateur més enllà de les competicions oficials dels clubs implicats. Des de la regidoria s’ha col·laborat en les gestions, se cedeixen instal·lacions municipals i encara treballarem per impulsar l’activitat esportiva dins les nostres possibilitats”, assenyalava.

En concret, la nova lliga Kapitalia F7 començava el passat dissabte, i es disputarà als camps del poliesportiu cada dissabte inicialment fins a juny, comptant amb 8 equips. La lliga havia perdut impuls als últims anys fins a quasi desaparéixer, fins que Alberto Vidal i Miki Vidal, de la mà del club CD Esport Base, l’Ajuntament i diversos patrocinadors han aconseguit reactivar-la.

La lliga de Voleibol s’organitza per part del Club Voleibol Ontinyent, i a la mateixa s’utilitzaran indistintament pistes del poliesportiu i del CEIP la Solana, cedint-se material del poliesportiu quan hagen de dur-se a terme les partides en aquest últim lloc. La competició es disputarà a una única volta, amb 10 equips i 9 partits cada equip. Els 2 primers passen a semifinal, del tercer al sisé aniran a quarts de final i els guanyadors també a semifinals. Els equips que finalitzen als llocs 7 al 10 jugaran entre ells per determinar la classificació final.