Ontinyent recupera una classe perduda de Primària en el CEIP Bonavista

Aquesta setmana es confirmava que el CEIP Bonavista recupera una aula de primària que estava en no funcionament després de les retallades en educació realitzades a l’última etapa del PP al govern de la Generalitat. La direcció del centre ha rebut la notificació de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana en la qual s’ha confirmat la notícia que fou avançada per Carmina Valiente, directora Territorial, al departament d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha tingut paraules d’agraïment per al director del col·legi, Kike Molina, per al seu equip, i per a la inspectora de la zona Laura Navarro que han estat lluitant per recuperar l’aula. Per la seua part, el regidor d’Educació de la capital de la Vall d’Albaida, Òscar Borrell, ha recordat que en 2015 hi havia una mancança d’aules en les escoles públiques “i que des d’aleshores s’ha treballat conjuntament per recuperar les aules eliminades en el CEIP Martínez Valls i ara en el CEIP Bonavista”.

En l’actualitat s’ha recuperat la majoria d’aules que ha permés donar el dret d’educació i la possibilitat de lliure elecció de centre que actualment no es disposava en 4t de Primària, ja que no existien places escolars en la zona de Sant Rafel. El regidor d’Educació explicava que la baixada de la ràtio ha permés que es mantinguen totes les aules tant en l’escola concertada com en l’escola pública i que augmente la qualitat de l’educació.