Ontinyent reivindicativa en el 25N

L’Ajuntament d’Ontinyent continuava aquest dimecres els actes commemoratius i reivindicatius del ‘Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones’ amb diverses activitats, que incloïen la lectura del manifest del 25N a través de les xarxes socials municipals; la difusió d’una ponència online; i la col·locació d’una pancarta a la Plaça Major.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i els portaveus de La Vall Ens Uneix (la també regidora d’Igualtat Natàlia Enguix), Partit Popular (Mercedes Pastor) i Compromís per Ontinyent (Nico Calabuig), així com la regidora Paloma Alberola, assistien a la col·locació de la pancarta en una jornada on s’ha adaptat les habituals commemoracions d’aquesta data a la situació de la pandèmia.

Així, la lectura del manifest que s’anava fent a la mateixa Plaça Major ha passat a fer-se en un vídeo difós a través de les xarxes municipals, amb la lectura per part de dones de la ciutat, algunes d’elles en representació de diversos col·lectius i associacions. També a les xarxes socials municipals, des de les 19:00 hores, es podrà assistir virtualment a la ponència de la psicòloga Coto Talens titulada “La estrategia de las complicidades”, moderada per Natàlia Enguix. Les activitats es reprendran divendres 27 al pavelló poliesportiu amb la col·locació del mural del projecte “Femení Plural” de visibilització de les dones en l’esport de la ciutat.