El Club Barcella debat hui al voltant del futur del clúster tèxtil sanitari

La democràcia és poder parlar, intercanviar idees i opinions, confrontar-les i deixar que els altres traguen les seues pròpies conclusions.
Això és el que permet el Club Barcella, un acte de democràcia a les xarxes socials. Perquè cada programa que s’ha emés ha arribat a una gran quantitat de veïns que han estat seguint-lo en directe o a la carta, des del Facebook de El Periòdic d’Ontinyent, la comunitat més gran d’un mitjà de comunicació de la nostra zona, o bé després a la mateixa pàgina web dins de la secció Ontinyent TV.


Aquesta nit, a les 21 hores, els usuaris de la comunitat de Facebook de El Periòdic d’Ontinyent podran seguir les evolucions d’una nova edició del programa Club Barcella. En aquesta ocasió es posa sobre la taula la realitat del clúster tèxtil sanitari que s’ha creat a Ontinyent. Realitat i futur. Avantatges i inconvenients d’aquesta iniciativa.

CONVIDATS
Per tal de debatre i exposar els seus punts de vista i les diferents perspectives d’aquest tema, estan convidats el conseller d’Economia Sostenible, Rafael Climent; l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez; el president d’ATEVAL, Pepe Serna i la secretària general del sindicat CCOO a les Comarques Centrals, Manuela Pascual.