Ontinyent reobrirà dilluns la ludoteca municipal per a xiquets i xiquetes de 0 a 12 anys

L’Ajuntament d’Ontinyent reobrirà el pròxim dilluns la ludoteca municipal, ubicada al núm. 12 del parc del Mestre Ferrero, on es presta servei d’atenció a xiquets i xiquetes de 0 a 12 anys. La regidora d’Igualtat, Paula Soler, explicava que la ludoteca “va estar posada en marxa per primera volta l’any passat i va tenir una excel·lent acollida. Ara, després d’una pausa estival, reprendrem aquest servei que pretén afavorir la conciliació familiar i laboral i fomentar la socialització dels menuts de 0 a 12 anys”.

Soler recordava que aquest recurs municipal es posa en marxa dins les accions del programa “Corresponsables”, amb el suport del Ministeri d’Igualtat i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, “i suposa un espai de respir familiar dinàmic i segur, on els pares, mares i familiars poden deixar els xiquets i xiquetes mentre fan altres tasques, o acompanyar-los en els seus jocs, en el cas dels més menuts. La ludoteca és una gran oportunitat per estimular el desenvolupament físic i mental dels menuts i menudes, i fomentar la corresponsabilitat”, assenyalava.

Per participar, la ciutadania podrà accedir al web de l’Ajuntament d’Ontinyent (www.ontinyent.es) inscriure’s abonant 10 € i que tindrà validesa per a 10 sessions, o 20 euros per a 20 sessions. Una vegada estiga efectuat el pagament, els usuaris podrà inscriure’s. L’horari és de dilluns a divendres de 10 a 13 hores per als xiquets i xiquetes de 0 a 2 anys, que hauran d’acudir amb els pares o mares, sent necessària reserva prèvia de manera obligatòria. Al cas dels xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys, no cal la reserva prèvia, i l’horari serà de 17 a 20 hores. Els xiquets i xiquetes ja inscrits i que compten amb bo de l’edició anterior no cal que es tornen a inscriure. La informació es pot ampliar a igualtat@ontinyent.es.