L’alcalde d’Ontinyent rep a l’equip que representarà a la ciutat en la Copa Caixa Popular de Raspall

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha rebut aquest dijous a l’equip que representarà a la ciutat en la Copa Caixa Popular de Raspall, patrocinat pel consistori ontinyentí. El primer edil, acompanyat pel regidor d’Esports, Ferran Gandia, també participava de la presentació davant els mitjans de comunicació de la parella formada pel pilotari local Iván Esparza i Ricardet, els quals debutaran en la competició aquest diumenge 17 de setembre al trinquet del poliesportiu municipal ontinyentí.

Jorge Rodríguez desitjava sort als pilotaris i valorava “el treball fet als últims anys per fomentar l’esport autòcton, un treball del qual estem molt orgullosos i satisfets, perquè ha servit per a comptar amb unes instal·lacions adequades per acollir partides de primer nivell com aquestes. També estem molt orgullosos de què la ciutat puga donar nom a un equip de grans esportistes com aquest, i animem a totes i tots a gaudir de la partida en la qual competiran aquest diumenge a Ontinyent”.

El regidor d’Esports, Ferran Gandia, recordava que Iván Esparza i Ricardet ja han guanyat la lliga de raspall d’enguany, “i ara de segur que van a fer també una gran parella en la copa, en un grup d’allò més complicat, on estan també els equips de Castelló de Rugat, Genovés i Barxeta, amb grans jugadors. Cada partida és molt important i el debut és contra els actuals campions, i per això fem una crida perquè els nostres pilotaris tinguen tot el suport possible aquest diumenge a les 11:00 hores en el trinquet del poliesportiu”.

Iván Esparza, per la seua banda, agraïa el suport municipal i es mostrava “molt content de tornar a representar a Ontinyent en competició. Ja sabem el que és guanyar la lliga i ara volem repetir amb la copa. Serà una competició molt complicada, on Ricardet debuta i jo torne d’una lesió, però no ens falta il·lusió, anem amb moltes ganes i aspirem a guanyar”, manifestava.

En la Copa Caixa Popular de Raspall participen huit parelles distribuïdes en dos grups, A i B, per a la disputa de la primera fase que constarà de dotze partides, tres per cada equip. En acabar aquesta ronda, el quart classificat de cada grup serà eliminat i els tres equips restants accediran a la segona fase. En la segona fase, els equips començaran de zero en la seua puntuació i es tornaran a distribuir en dos grups. En acabar aquesta segona fase, els líders de cada grup aconseguiran el premi de la classificació per a les semifinals.