Ontinyent rep la delegació portuguesa participant del projecte europeu “DigiMusi” amb l’escola de música Ad Libitum

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, acompanyat dels regidors Àlex Borrell (Cultura)Mª José Alhambra (Turisme), donava aquest dimecres la benvinguda a la ciutat a una delegació portuguesa que està participant del projecte europeu “DigiMusi” amb l’escola de música Ad Libitum.

Es tracta d’una iniciativa inclosa al pla Erasmus 2023, en la qual treballen junt Ad Libitum l’Escola municipal de música “Diego Ortiz” de Toledo, el “Conservatori de Música i Arts do Centre de Fàtima” i la Universitat d’Aveiro, totes dues a Portugal. El projecte al qual treballen, “DigiMusi” (digital transformation in elementary music education) pretén dotar als centres de les eines metodològiques per a l’ús de la tecnologia digital a l’aula, aplicada als ensenyaments elementals de música, així com dotar de formació presencial i virtual al professorat.

Jorge Rodríguez donava la benvinguda als i les integrants de la delegació d’Aveiro i Fàtima, valorant i agraint el treball d’Ad Libitum “com a motor cultural i aliat de l’Ajuntament en l’activació i feta valdre de la cultura en la nostra ciutat”, manifestava.