Les Escoles d’Estiu d’Ontinyent gaudeix d’una jornada de convivència a la Glorieta

L’alumnat de les Escoles d’Estiu d’Ontinyent gaudia aquest dimecres d’una jornada de convivència conjunta en la Glorieta d’Ontinyent. Els prop de 400 xiquets, xiquetes i joves de 2 a 16 anys que participen de l’activitat de les escoles d’estiu gaudien d’aquesta activitat en la qual intercanviaven experiències i participaven de jocs conjunts a l’aire lliure.
L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i la regidora d’Igualtat, Paula Soler, assistien a la jornada i dirigien unes paraules als menuts i menudes, procedents dels col·legis Vicent Gironés, Lluis Vives, la Solana i l’Espai Jove. Per facilitar l’assistència a l’activitat, l’Ajuntament facilitava transport en autobús als centres més llunyans a la Glorieta.
Paula Soler valorava positivament el desenvolupament de les Escoles d’Estiu Municipals, posades en marxa per l’Ajuntament per ajudar a conciliar la vida familiar i laboral de les famílies de la ciutat. Cal recordar que es tracta d’una iniciativa inclosa dins del “pla Corresponsables” que subvenciona el Ministeri d’Igualtat amb 115.000 euros, i que compta amb la col·laboració de les regidories d’Educació i Joventut.
L’alumnat s’ha repartit en dos grups: els de 2 a 11 anys participen en els col·legis Vicent Gironés, Lluis Vives i la Solana; i l’alumnat de 12 a 16 anys en l’escola d’Adolescents que es desenvolupa en l’Espai Jove del carrer Joan XIII del barri de Sant Rafel, coincidint tot l’alumnat en l’activitat d’aquest dimecres, ja en la recta final d’una programació que conclourà el pròxim 4 d’agost.