Ontinyent reprén la vacunació infantil en els menors de 5 a 8 anys

Ontinyent reprén la vacunació infantil, aquesta segona fase compren els menors d’entre 5 i 8 anys que tindrà lloc des de hui fins al pròxim 28 de gener. Concretament, al departament de salut Xàtiva-Ontinyent s’inicia la immunització dels xiquets majors de 5 anys complits en les aules de 3r d’infantil, primer, segon i tercer de primària.

Tanmateix, se segueix amb la vacunació dels alumnes de 4t, 5é i 6é de primària que no van poder ser immunitzats en desembre, així com dels estudiants que tampoc ho van poder fer en els centres d’educació especial, aules CIL (aules de Comunicació i Llenguatge), destinades a l’alumnat amb trastorn de l’espectre autista (TEA), i centres CRA (col·legis rurals agrupats).

4.089 xiquets han rebut la primera dosi

En el període del 15 al 22 de desembre 4.089 xiquets i xiquetes van rebre la primera dosi, dels aproximadament 5260 alumnes totals que hi ha en aquests cursos a tot el departament. En concret, els professionals d’atenció primària es van desplaçar als centres docents per a vacunar els alumnes de 4t, 5é i 6é de primària (9-11 anys), aules CIL, centres d’educació especial i centres CRA. Després d’aquest període que finalitza el 28 de gener es procedirà a iniciar la fase de segones dosis.