fbpx

Ontinyent supera ja els 800 casos d’incidència

Com cada dimarts la Conselleria de Sanitat ha actualitzat les dades del seu panell de monitoratge amb el qual informen de la situació de la Covid-19 en la Comunitat Valenciana. Així les dades indiquen que en Ontinyent des del divendres s’han sumat 86 casos més, passant l’acumulat de 839 a 925. D’aquesta manera la incidència, la dada clau, passa de 746 a 828,92 casos per 100.000 habitants, una dada molt similar a la que ja avançava el divendres Salut Pública a aquest periòdic, que indicaven que la incidència acumulada era ja de 838.

Quant a les PCR positives en els últims 14 dies, Ontinyent passa de 264 a 293 casos actius. De moment el panell indica 11 víctimes, a les quals faltaria encara afegir les tres últimes morts amb Covid-19 que s’han produït en els últims dies: una usuària de la Residencia per a Persones amb Discapacitat de 48 anys el divendres; un veí de 91 anys aquest mateix cap de setmana; i un altre veí de 86 anys del qual s’ha conegut hui la seua mort.

En l’àmbit educatiu en aquest moment es troben confinades aules als col·legis Sant Josep i La Concepción. A més, hi haurien classes també als centres Lluís Vives i Santa Maria que estarien finalitzant el confinament.