fbpx

Una nova mort del cap de setmana i un brot a la residència Sant Francesc

El cap de setmana de la no Fira a Ontinyent ens deixa com a balanç una nova víctima amb COVID-19 que eleva la xifra acumulada a la ciutat a 13 persones que han perdut la vida des de l’inici de la pandèmia. En aquest cas es tracta d’un veí de 91 anys.

Aquesta nova mort se suma a les dos que es van registrar la setmana passada, la d’una dona de 90 anys i una usuària de la Residència per a persones amb discapacitat, de 48 anys. Precisament aquesta residència, ubicada al Pilar, ha estat confinada després que s’hagen registrat 39 casos positius, d’ells 22 usuaris, 16 treballadors i altres 2 d’empreses externes. La vicepresidenta del Consell, Mònica Oltra, anunciava el divendres que s’havia procedit a substituir 19 treballadors del centre.

D’altra banda, tal i com s’ha comunicat per part de la direcció de la Residència Sant Francesc de majors s’han detectat 8 casos positius dins del centre. S’han pres totes les mesures de protecció adequades i s’ha procedir a aïllar les persones afectades. A més s’ha iniciat el procés per a efectuar proves PCR per previndre nous casos.