Ontinyent trasllada 15 de les 42 meses electorals a espais amb aire condicionat

L’Ajuntament d’Ontinyent traslladarà 15 de les 42 meses electorals per a les pròximes eleccions generals del 23 de juliol a espais amb aire condicionat, per evitar les molèsties derivades de les altes temperatures tant per a les persones que presten serveis a les meses com per als i les votants. El regidor de Govern Obert, Pablo Úbeda, explicava que “en alguns dels espais emprats als col·legis electorals en les darreres eleccions municipals no es comptava amb aire condicionat, motiu pel qual es traslladarà algunes meses”.

Al districte primer, les meses A i B de la secció primera del Campus universitari passen al Centre Cívic del Llombo.

En el CEIP Carmelo Ripoll, les meses A i B de les seccions cinquena, sisena i setena, es traslladen a la Sala Gomis.

Finalment, la mesa U de la secció primera del Xalet de les Boles passa al Centre Cívic del carrer José Iranzo, de la mateixa manera que les meses U de les seccions segona i cinquena. Per últim, també es traslladen a aquest Centre Cívic les meses A i B de la novena i dotzena secció del CEIP Vicente Gironés.

En total, seran en aquesta ocasió 26768 els electors i electores que podran exercir el seu vot als propers comicis generals, cridats a participar en els onze col·legis electorals que es distribueixen pels tres districtes en què es reparteix la ciutat. El cens es pot consultar des de qualsevol dispositiu mòbil a la web eleccions.ontinyent.es. Des de l’Ajuntament s’ha recordat que si alguna persona necessita ser traslladada per a votar, pot sol·licitar-ho el mateix dia de les eleccions al telèfon de Protecció Civil, 962389070, de 9:00 a 13:30 hores i de 16:00 a 19:00 hores.