Els estudiants trien ADE al Campus d’Ontinyent “per les seues eixides professionals i per la seua familiaritat”

Administració i Direcció d’Empreses (ADE) és un dels tres graus universitaris que imparteix la Universitat de València al Campus d’Ontinyent i compta amb un total de 150 alumnes, repartits en els seus quatre cursos. El coordinador d’ADE a Ontinyent, el professor Carlos Salvador destaca que “és una carrera molt demandada per l’elevada ocupabilitat, la majoria tenen oportunitats de treball ací”. Aquest curs que acaba s’ha reforçat amb nombroses activitats, impulsades per la Fundació Universitària, per a dotar a l’alumnat de formació i oci complementaris als seus estudis acadèmics. La satisfacció amb aquests estudis i amb el Campus d’Ontinyent fa que els estudiants recomanen aquesta opció, per diversos motius. Per a Víctor Sanchis, d’Ontinyent, “en aquestes aules tenim el privilegi de ser prop de 25 alumnes, és com estar en una universitat privada, però amb el prestigi de la Universitat de València. A més, estar prop de casa t’estalvia temps i et dona la possibilitat de fer altres activitats”. Taymi Calcedo apunta que va triar estudiar a Ontinyent “estratègicament, perquè m’evitava desplaçaments i em permetia conciliar estudis amb la vida familiar”. De fet, la seua filla, que havia estudiat a València, li va recomanar que estudiara a Ontinyent “perquè hi ha més familiaritat i proximitat”. Quant a Ferran Pla Úbeda, de Moixent, explica que en el seu cas “va ser per la proximitat, per les bones referències que m’havia donat la meua germana, que ja havia estat en aquest campus, per la proximitat amb el professorat i els companys”.

Els avantatges d’estudiar ADE
ADE és un grau altament demandat per les empreses. Capacita a l’alumnat per a treballar en qualsevol departament d’una empresa: màrqueting, finances, logística i comptabilitat, entre altres. Al mateix temps prepara i capacita per a crear una empresa pròpia.
Cal tindre en compte que es tracta d’un grau amb multitud d’eixides professionals dissenyat per a formar als líders empresarials del futur, amb les competències i coneixements necessaris per a tindre èxit. En concret, aquest grau compta amb un programa d’estudis d’alta qualitat de la Facultat d’Economia de la Universitat de València que és impartit per professors que posseeixen una àmplia trajectòria en la docència i la investigació. Al Campus d’Ontinyent ja s’ha consolidat el professorat i ha donat estabilitat al grau i a la relació amb l’alumnat.