Ontinyent ultima els preparatius per a la Fira de Novembre

L’Ajuntament d’Ontinyent ultima els preparatius per a la celebració la setmana vinent de la Fira de Novembre, que s’inaugurarà el dijous 18 i viurà els seus dies grans de divendres 19 a dilluns 22 de novembre. Al marc d’aquests últims preparatius, aquest divendres tenia lloc una reunió mixta interdepartamental coordinada per la regidora de Fira i Festes, Àngels Muñoz, on és comptarà amb la presència dels regidors de Serveis Municipals i Seguretat, Manuel Cuesta i Pepe Gandia; a més de tècnics municipals i membres dels cossos de la Policia Local i la Policia Nacional.

A la reunió es posaven en comú els últims detalls sobre el muntatge d’entarimats, elements decoratius, distribució de tanques i reforços d’enllumenat; el repartiment pel recinte de vora un centenar de papereres de cartó reciclables i contenidors de fem, a més de coordinar-se el dispositiu de neteja viària que actuarà de manera constant; i es posaven també en comú els horaris detallats de totes les activitats previstes tant pel que fa a atraccions, Firauto, Fira-Comerç, Onti-Fira o les 11 actuacions musicals previstes.

La seguretat comptarà amb la participació dels efectius de la Policia Local i Nacional amb un reforç de seguretat privada, i es comptarà amb la col·laboració de Protecció Civil. Tant el recinte firal com els accessos estaran especialment vigilats, i es donarà la possibilitat de col·locació als xiquets i xiquetes d’una polsera amb el número de telèfon de l’adult que acompanye. Quant al trànsit, es tallarà l’Avinguda d’Albaida des de l’encreuament amb Salvador Tormo fins a la rodona propera al Centre de Salut; el carrer José Iranzo entre els encreuaments amb el carrer de Pius XII i l’Avinguda Manuel Sanchis Guarner, que també es tallarà, així com l’Avinguda Benicadell.