L’equip junior del Martínez Valls Bàsquet buscarà la seua quinta victòria aquesta vesprada

L’equip junior masculí del Club Martínez Valls Bàsquet està imparable. Desprès de quedar subcampió en Lliga Valenciana, en la pretemporada, el conjunt ontinyentí és líder a la classificació en guanyar els quatre partits disputats fins ara. Serà aquesta vesprada a les 17.00 hores quan buscarà la seua quinta victòria contra el Picken Claret Azul.

En l’última jornada, l’equip junior viatjava fins a Dénia. Va ser un partit en una pista complicada i contra un rival molt intens. Al primer quart el Dénia Bàsquet no va deixar entrar en partit als del Martínez Valls i no va ser fins al segon període quan els d’Ontinyent van despertar, aplegant al descans amb onze punts d’avantatge. La segona part, els juniors van controlar el partit i tots els jugadors van sumar tant en atac com en defensa, finalitzant l’encontre amb un resultat favorable de 79-90. “Les sensacions que tenim són molt bones i estem jugant com l’equip que volem ser”, declaren els entrenadors del junior, Sergio Álvarez i Tono Amador.