Vicent Pla, president de Festers amb noves incorporacions a la seua junta

L’assemblea electoral de la Societat de Festers d’aquest matí ha estat molt diferent a la de fa tres anys quan centenars d’integrants de les comparses van acudir a les urnes. La reelecció de Vicent Pla Vaello com a nou president de la institució no ha durat més de 14 minuts.

El president de la comissió electoral, el moro espanyol Guillermo Liñana, ha confirmat que no s’havia presentat cap alternativa més i que les firmes arreplegades per Vicent Pla i el seu equip estaven validades. Així ha estat proclamat, oficialment, nou president per a un període de tres anys més.

La nova junta manté el bloc de l’anterior equip, amb Javier Ureña com a vicepresident; Javier Moscardó com a secretari i José Vicente Conejero com a tresorer. Però incorpora nous membres. Entren com a vocal Lucía Gil; com a nou assessor musical, Ferran Sanchis i en els pròxims dies serà nomenat nou director del Museu Fester Miguel Àngel Fita.

El ja nou president ha apel·lat a la humilitat i a la vocació de servei als festers. A més s’ha definit com “l’últim dels festers” i ha promès que “escoltaré la veu dels festers”.