Ontinyent viatja fins a la platja de Gandia

Desenes de veïnes i veïns d’Ontinyent han viatjat hui fins a la platja de Gandia en el primer dels autobusos que l’ajuntament disposarà durant alguns diumenges d’agost per aquest propòsit. Sota el lema “Els diumenges a la Platja”, a les 9:00 hores d’aquest matí, des de la plaça del Barranquet, eixia un autobús ple de gent de totes les edats, on destacaven la gent major i grups de joves.

D’aquesta manera, la ciutadania d’Ontinyent pot desplaçar-se per 5 euros a passar el dia a Gandia, ja que aquest preu inclou el viatge de tornada cap a Ontinyent a les 19:00 hores.  Des del consistori expliquen que l’objectiu d’aquesta iniciativa és facilitar el transport a les persones que no tenen possibilitat, comoditat o independència per a anar fins a la platja aquest estiu. Per això, aquest servei es prestarà també els pròxims diumenges 4, 11 i 18 d’agost, i l’1 de setembre.

A més, aquesta iniciativa té un doble vessant, ja que el divendres 23 d’agost, dia de l’Entrada de Moros i Cristians d’Ontinyent, l’Ajuntament disposarà un altre autobús amb eixida des de Gandia per atraure fins a la nostra ciutat a les veïnes, veïns i turistes de la costa.

Aquest primer autobús ha anat al complet i des del consistori ontinyentí afirmen que ja hi ha places reservades per al pròxim diumenge. Per a la reserva de tiquets caldrà anar a la Casa de la Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara en horari de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 hores o de dimarts a dissabte de 18:00 a 21:00 hores.