Ontinyentins guardonats amb els premis extraordinaris

La Generalitat Valenciana ha concedit els premis extraordinaris pel rendiment acadèmic a l’alumnat de Secundària i Primària de la Comunitat Valenciana, entre ells els estudiants ontinyentins que cursen els seus estudis als centres educatius de la capital de la Vall d’Albaida.

Pel que fa a Secundària, el criteri que es demana és obtindre una mitjana de 10 al darrer curs de l’ESO. Així, el col·legi Sant Josep s’ha endut tres condecoracions gràcies als expedients de María Morelló, Julia Aniceto i Irene Bordera. Tres guardonats ha tingut també Pureza de María amb Silvia Alberto, Blanca Alonso i Marta Pasqués.

El mateix nombre de premiats per a l’IES Jaume I, en les estudiants Andrea González, Carmen Ortega i Ana Vidal. El col·legi concertat de la Milagrosa ha rebut dues distincions pels historials acadèmics de Rebeca Moldovan i Paula Mompó, la mateixa quantitat que La Concepción, amb Natalia Martínez i Marta Micó. I per últim, el col·legi Santa Maria hi ha obtingut un, per l’expedient de Pau Vañó.

En Educació Primària, el requisit és el mateix que a l’ESO, és a dir, aconseguir una mitjana de 10, però en aquest cas a 6è, curs que tanca l’etapa de Primària. En la present edició, un total de 22 estudiants han estat guardonats pels seus expedients acadèmics.

Set centres educatius d’Ontinyent s’han endut tres premis cadascun: Bonavista, amb Pau Beneyto, Pau Cerdá, Marc Senabre. Altres tres per a Carmelo Ripoll mitjançant Ainhoa Albert, Maria Enguix i Tono Ferri. També tres condecoracions per al Martínez Valls gràcies al rendiment acadèmic de Claudia Enguix, Maia Francés i Ona Lurbe. El col·legi concertat Sant Josep també en té altres tres gràcies a les notes de Sara Bas, Carla Gisbert i Sara Pla, el mateix nombre que Pureza de Maria, amb Marc Balbastre, Maria Nácher i Joel Thurau així com La Concepción, amb l’alumnat Helena Gomar, Andrea Pla i Juan Manuel Rodríguez. Dos premis extraordinaris per a Jaume Bataller i Pau Martínez del Lluis Vives, un altre per a Lucia Ribera de la Milagrosa i Raúl Andrei Breaz de Santa Maria.

Una gran contingent de premiats als quals l’Ajuntament d’Ontinyent volia retre homenatge, però que a causa de la pandèmia ha quedat en l’aire, de moment.