Paloma Alberola presenta la seua dimissió com a regidora

La regidora d’Arxiu i portaveu adjunta de Compromís, Paloma Alberola, ha anunciat aquest dijous que deixa l’Ajuntament d’Ontinyent. Segons ha explicat ella mateixa, es tracta d’una decisió per “motius personal i professionals“. Al contrari, Alberola ha aclarit que continuarà vinculada al projecte, en el qual creu fermament, i per això no deixarà el seu càrrec com a secretària local de Compromís per Ontinyent.

Després de dos anys i mig ostentant aquest càrrec, serà substituïda per M. Àngels Moreno, la professora de cicles formatius de Promoció d’Igualtat a Ontinyent. Aquest relleu es va ratificar ahir mateix en una assemblea local, on la militància va aprovar per unanimitat aquest canvi. Previsiblement, Alberola farà efectiva la seua renúncia a l’acta en el pròxim ple de l’Ajuntament d’Ontinyent.

“Ha sigut un orgull poder representar a la ciutadania d’Ontinyent, tant per als que ens han votat com per als que no, nosaltres sempre hem volgut ser plurals i representar a tot l’espai electoral”, ha detallat Alberola en la seu de la formació política, acompanyada del portaveu de Compromís per Ontinyent i regidor de Consum, Nico Calabuig i la que serà la nova regidora, M. Àngels Moreno.

Per la seua banda, Moreno ha agraït el treball efectuat per la seua predecessora, a la qual ha definit com “un exemple” i ha reivindicat que continuarà treballant per fer una oposició constructiva i una dignificació de l’Arxiu Municipal.

Aquest dissabte, en l’edició en paper del Periòdic d’Ontinyent, s’inclourà una entrevista en profunditat amb la futura regidora, M. Àngels Moreno.