Patinets elèctrics entre els 400 vehicles que s’exposaran a Firauto

Aquest any, torna la Fira d’Ontinyent a arrancar el seu motor, i amb ella, també ho fa Firauto, una convidada a la ciutat des de ja fa més de 10 anys que s’ha convertit en un referent consolidat en el món de l’automòbil. Així, aquest aparador acollirà una exposició de cotxes i motocicletes, però també deixarà un buit per a la gran novetat: els patinets elèctrics. Des de l’Associació de Tallers d’Automoció de la Vall d’Albaida, expliquen que els temps estan canviant i ells s’adapten a les noves tecnologies predominants en cada moment. “Ja no ens dediquem només a l’automòbil, sinó a tot allò que porte rodes”, emfatitzen.

El divendres 19 de novembre ja ocuparà els carrers d’Ontinyent, però la inauguració oficial serà el dissabte 20 pel matí. A més, se sortejaran dos viatges i es repartirà una vintena de premis de 100 euros dirigits a les reparacions en qualsevol taller de l’Associació, tant en els que exposen en Firauto com en els que no. La gent podrà recollir els números per a participar tant allí com en tots els tallers associats. La resolució dels sortejos tindrà lloc per la nit. “Volem convidar a tota la gent d’Ontinyent, de la comarca i, per què no?, de la província”, subratllen des de l’Associació de Tallers d’Automoció.

Els seus representants expliquen que, encara que la problemàtica que envolta al món de l’automòbil relacionada amb els microxips “impedirà que vinguen determinats models”, no es veurà afectada la qualitat de Firauto. Entre els prop de 24 expositors i els 400 vehicles exposats, el sector de l’automoció oferirà novetats elèctriques i tecnològiques incorporades en diferents marques i models. Així, cap vehicle podrà frenar aquesta Fira de la il·lusió.