Pau es converteix en espíquer

Les alegries per al xiquet ontinyentí Pau Segura no paren amb el seu equip favorit, el Llevant UD. Pau es convertia en un autèntic espíquer en el partit que va disputar el Llevant UD amb l’Osasuna. Des del cantó on els integrants del Levante Fans s’ubiquen, Pau encapçalava els càntics del final de la primera part de l’encontre amb la frase, “de pequeño yo te empecé a seguir…”.

Del braç de l’espíquer oficial dels seguidors del Llevant, l’ontinyentí de 10 anys vivia una “experiència inoblidable que li enriqueix molt”, afirma son pare.

Aquest va ser el colofó a una jornada intensa, ja que el club Levante Fans va convidar a Pau al seu local i també li va regalar merchandising (camiseta, bufanda, bandera de la penya). Però no soles això, durant el transcurs de la visita els aficionats de l’equip valencià tenien tota una sorpresa i detall per a ell: li van dedicar una cançó personalitzada. Aquest era un dels moments més emotius per a tots, “Pau se sentia pletòric”, diu son pare.

El Levante Fans va voler tindre un gest cap a Pau perquè visquera un partit al seu costat. Moments que el jove mai oblidarà.