Pepe Serna reelegit novament president del tèxtil valencià

L’ontinyentí Pepe Serna continuarà al capdavant de l’empresariat valencià del tèxtil, al front de la presidència de l’Associació d’Empresaris Tèxtils de la Comunitat Valenciana després de renovar el seu càrrec per al pròxims quatre anys.

Els empresaris del sector autonòmic van ratificar ahir per unanimitat el seu nomenament en l’assemblea extraordinària que es va celebrar a la finca La Clariana i que va reunir més d’un centenar de firmes del tèxtil valencià, a més d’autoritats polítiques de diferents institucions, entre elles el President de la Generalitat Valenciana, Carloz Mazón que va qualificar Pepe Serna com un “amic personal des de fa molts anys”. Mazón va afegir que “li tinc molta enveja perquè ha estat l’únic candidat i amb zero vots en contra, això jo no ho aconseguiré ni en el millor dels meus somnis”.

Pepe Serna, que es va incorporar a ATEVAL a l’any 1995, va ser elegit per primera volta president de l’entitat en 2020. A més, actualment és el president del Consejo Intertextil Español, la patronal estatal del sector que, juntament amb ATEVAL, tenen l’actual seu a Ontinyent.

Serna, ja reelegit president, es va comprometre a treballar per abordar els problemes i reptes que té per davant la indústria tèxtil i va proposar, en aquest sentit, una bateria de solucions de gestió.