Ple total al primer cap de setmana amb reserva prèvia per a l’accés del Pou Clar

Aquest primer cap de setmana de juliol 2022 s’ha recuperat la iniciativa de reserva prèvia a l’accés del Pou Clar, duta a terme per l’Ajuntament d’Ontinyent, amb un èxit total. Aquesta vegada, amb algunes novetats que ja va avançar aquest Periòdic fa uns dies. Entre elles, la unificació dels anteriors tres torns d’accés en un únic torn de 450 persones, la qual cosa ha donat resultats molt positius tenint en compte l’èxit de reserves prèvies d’aquest primer cap de setmana de juliol.

El control s’ha realitzat mitjançant codis QR individualitzats que els vigilants han llegit amb un dispositiu PDA. A més una única persona manté la possibilitat de reservar fins a 5 places. Amb les pautes establides, cal destacar que ha estat un cap de setmana ple de responsabilitat social per part dels ciutadans, els quals hi han mantes l’ordre i hi han complit amb les normes i el procés de reserva prèviament determinat.

D’altra banda, es recorda que l’accés i estacionament de vehicles s’ha mantes prohibit, ja que l’Ajuntament proporciona alternatives a l’accés a peu i amb bicicleta mitjançant un servei de bus gratuït durant els caps de setmana de juliol i agost des del Poliesportiu Municipal. Per a consultar els horaris del servei, cal visitar aquest enllaç.