POLÈMICA: Era fora de joc? El baló va entrar?

Sabor agredolç el que ha deixat l’últim partit per a l’Ontinyent. Per una part, l’equip arriba al seu zènit esportiu perquè amb els resultats de la jornada, i després de 5 anys des de la refundació, el club farà la promoció a 2ª RFEF ja que ha aconseguit la seua classificació de forma matemàtica.

Però el partit jugat a la ciutat esportiva del Villarreal ha deixat també alguna polèmica i prou de cabreig entre els aficionats blanquinegres, tant els que es van desplaçar ahir diumenge pel matí per tal d’acompanyar l’equip com els que ho van seguir a través de la retransmissió en directe.

En la primera part el filial del submarí groguet s’avançava al marcador amb un gol que, vistes les repeticions, sembla un clar fora de joc ja que el davanter del Villarreal C es trobava més avançat que l’últim defensor, Alexandru, tal i com es pot observar en la imatge.

La polèmica haguera quedat ací de no ser perquè en l’últim minut del partit un baló enverinat centrat per Juanjo Calvo pega en el pal i el porter està dins de la porteria. Sembla, també pel que es pot observar, que l’esfèric havia sobrepassat la línia de gol. Minuts després, en el descompte, els locals aconseguirien el 2-1.

Ara queden només cinc jornades i amb la classificació per al play-off a la butxaca, l’equip busca la segona plaça que dóna accés a la Copa del Rei. L’Ontinyent és tercer, a dos punts del Jove Espanyol amb qui té perdut el gol average. Cada punt compta i ahir, sembla que se’n van escapar com a mínim dos.