Premis Ciutat d’Ontinyent del Conservatori JM Gomis

El Conservatori Professional de Música Josep Melcior Gomis d’Ontinyent acaba de donar a conèixer els Premis Ciutat d’Ontinyent en la quinzena edició que se celebra d’aquesta convocatòria.

Abel Sanchis Gómez ha estat el guanyador en la modalitat piano-percussió. Per la seua banda Noa Albert Rodríguez, ha aconseguit el primer prime en la modalitat corda-cant. Enric Llopis Llopis s’ha imposat en la modalitat vent-fusta. I per últim Rafel Moral Portero és el guanyador en la modalitat vent-metall.

Aquesta convocatòria va nàixer per a que servira de premi a la vegada que d’estímul als alumnes que en el pas de 4rt a 5é decideixen no abandonar i continuar els seus estudis musicals, el Conservatori Professional de Música Josep Melcior Gomis promou aquests premis, sota el patrocini de l’Excel·lentíssim Ajuntament d’Ontinyent. Aquest contribueix anualment amb una subvenció de 800 euros, que es distribueixen en  ajudes  de 200 euros als quatre alumnes de 5é que es troben en la situació abans esmentada, i que havent cursat en este centre els ensenyaments professionals de música, complixen els requisits establerts en les bases de la convocatòria i que han sigut fixats pel Consell Escolar.