Els carrers d’Ontinyent comencen a viure la Setmana Santa

Dissabte 23 de març, a les 19.00 h en l’església de Sant Miquel, hi haurà una celebració eucarística en memòria dels confrares difunts. A continuació, tindrà lloc la desfilada de bandes de cornetes i tambors de les diverses Confraries i Germandats, que recorrerà els carrers Tomàs Valls, plaça de Sant Domingo, Delme, Gomis i Maians, fins a arribar a la Plaça Major, on es durà a terme una Tamborada amb totes les bandes de cornetes i tambors participants en l’acte.

L’endemà, diumenge 24 de març, se celebrarà la segona edició de la processó de palmes i rams d’Ontinyent, a partir de les 10:00 h, des de l’església de Sant Francesc. L’itinerari serà Josep Melcior Gomis, Dos de Maig, Músic Vicent Rodríguez, Trinquet de Gomis i Josep Melcior Gomis, per a finalitzar en l’església de Sant Francesc. L’ordre de la processó serà: creu guia, estendard, pas del Crist de la Pau en la seua entrada a Jerusalem i tancarà el grup de percussió ‘Armonía’ d’Ontinyent. A continuació, celebració eucarística.

De vesprada, a les 20:00 h, serà el Viacrucis Penitencial, a càrrec de la Confraria del Crist de la Palma, en el barri del Llombo, que recorrerà els carrers Monges Carmelites, Jaume I el Conqueridor, avinguda del Llombo, avinguda del Comte Torrefiel i Magdalena, per a finalitzar en el Convent de les Carmelites.