Primer Sol de la guia Repsol per al restaurant Sents

El restaurant Sents d’Ontinyent acaba d’obtindre el seu primer Sol a la prestigiosa guia Repsol que distingeix els millors restaurants d’Espanya. Si l’establiment dels germans Prieto ha aconseguit consolidar-se com un dels que ostenten l’Estrella Michelin, ara acaba de confirmar el seu gran moment gastronòmic a la gala que s’ha celebrat a Donosti on han sigut inclosos, per primera vegada, entre els millors restaurants.

La guia Repsol ha complit els seus 40 anys distingint el bo i millor de la nostra gastronomia i ho ha fet en una celebració especial que ha tingut lloc esta mateixa vesprada en una de les ciutats amb millor fama de bona cuina i bons cuiners. Fins a Donosti s’ha desplaçat el xef ontinyentí Santiago Prieto que ha recollit personalment el Sol que els acredita com un dels punts destacats en el panorama gastronòmic espanyol.

Els germans Prieto segueixen rebent premis i distincions amb la seua proposta de barreja de cuina valenciana i asiàtica, un model que els ha portat al més alt del reconeixement del sector. Des de la Guia Repsol es destaca aquest maridatge i també que el seu local està decorat amb sobrietat i sense barroquismes perquè el que importa és allò que arriba a la taula.