Desvalisen els edificis municipals de la localitat de Salem

La localitat de Salem ha sigut víctima d’una onada de robatoris la passada nit que ha afectat a tots els edificis municipals, segons han denunciat a les xarxes socials des del consistori del poble.

Els lladres han “entrat a robar en tots els edificis municipals: Ajuntament, centre social, escoles, gimnàs, magatzem municipal i perquè no hi ha més”. Aquestes instal·lacions han sigut desvalisades i els lladres “han rebentat més de vint panys”.

Entre els efectes robats es troba “un dels cotxes municipals, un Peugeot model Parnet matrícula 4869 CNB, carregat amb tota la maquinària de jardineria”. A més, també s’han emportat “mòbils, tablets de l’ajuntament i de l’escola, etc.”.

Des de l’Ajuntament han declarat que “és un dia trist per al poble de Salem. Han fet mal, molt de mal. Si algú pot ajudar informant-nos, ho agrairíem”, ha demanat el consistori. “I tothom alerta, perquè ja fa dies que estan per la zona”.

En les xarxes socials, veïns de la localitat valldalbaidina de Pinet també han denunciat que el seu poble va ser víctima de robatoris als espais municipals “divendres passat”.