Primers reforços per a l’Ontinyent 1931 C.F.

Els primers fitxatges de l’era de Preferent de l’Ontinyent 1931 CF segueixen la filosofia del club: jugadors jóvens, amb molta fam de futbol, amb ganes de progressar i de fer-se un nom. I per això han elegit un club que els pot donar projecció. Ivan Ceballos, alcoià, migcampista amb vocació ofensiva que també pot ocupar lloc com a extrem dret. Ha estat a la UD Benigànim i per tant s’ajusta al perfil de futbolistes de la rodalia que poden tindre cabuda en el projecte que lidera Roberto Bas. Però aquesta no és l’única novetat en l’apartat d’altes de la plantilla. Format a les categories inferiors de l’Alcoyano, l’Hèrcules o el València C.F., amb 22 anys, té les condicions per ser un dels jugadors que reforcen l’equip i ajuden a consolidar-lo en la nova etapa.

Juntament a Ivan Ceballos també ha estat presentat José Miguel Romero, també un jove talent que s’incorporarà a la pretemporada de l’equip. Es tracta d’un internacional sub 23 per la selecció de Guatemala. Amb 21 anys, porta algunes temporades a Europa. És un jugador polivalent, ja que pot ocupar la posició d’extrem dret i la de mitja punta, gràcies a la seua gran velocitat i capacitat de desbordament

Cal recordar que, a partir d’ara, l’Ontinyent comptarà amb dos conjunts, el de Preferent dirigit per Roberto Bas i el de Segona Regional, sota la responsabilitat de Pablo Iglesias. D’aquesta forma s’amplia el ventall de possibilitats per a la preparació i la confecció dels equips que han de competir la pròxima temporada.