Problemes en la web per a traure les entrades del Campament de Jacobo

Està sent un matí de nervis i de barallar-se amb la tecnologia. Almenys per tots aquells que volen reservar una entrada que dóna accés al Campament de Jacobo del pròxim 4 de gener en el Palau de la Vila. Davant dels problemes tècnics que s’han produït, l’Associació d’Amics dels Reis Mags d’Ontinyent ha emés un comunicat per explicar la situació, demanar comprensió i assegurar que totes les peticions seran ateses.

“A causa de problemes tècnics, la web on s’han de traure les entrades per al campament de Jacobo no funciona com voldriem, per favor, sabem que és complicat, però cal tenir paciència, els professionals encarregats estan treballant per solucionar-ho. Es pot entrar i anar provant, també hi ha saturació per excés de tràfic.És important saber, que NINGÚ es quedarà sense vore a Jacobo, NINGÚ. Potser no a l’hora que tenia pensada, però cap xiquet ni xiqueta es quedarà sense la seva visita. Gràcies per la comprensió!”.

L’apertura de les reserves estava previst per al matí del 27 de desembre. Apenes transcorregudes unes hores ja estan esgotats els huit primers trams horaris que s’havien estipulat. Passat el migdia només queden els dos últims trams entre les 21 i les 22 hores per poder visitar Jacobo.