Prop de 1.000 vacunats en una setmana, i ara els grans depenents

En concret han estat 866 els vacunats a Ontinyent contra la COVID19 en només una setmana. Entre ells 400 treballadors de l’Hospital General; 124 dels centres de salut de la ciutat; 65 treballadors i residents de La Beneficència; 105 a la residència de Sant Francesc i 172 a La Saleta.

Ha estat la primera setmana en què s’han aplicat les vacuntes de Pfizer als majors i treballadors sociosanitaris. I en els pròxims dies, tal i com s’anuncia des del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, començarà la vacunació de les persones emmarcades dins del grup de grans depenents (grau 2 i 3).

La vacunació iniciada a Ontinyent és la gran notícia respecte a les dades negatives que s’acumulen i, desgraciadament continuen augmentant. En el que portem d’any nou ja són 4 les persones que han incrementat el llistat de víctimes mortals vinculades al coronavirus. D’altra banda, la incidència a la ciutat ha superat la barrera dels 1.000 casos per 100.000 habitants, oficialment, per primera vegada, des de l’inici de la monitorització de les dades. Ara per ara, a Ontinyent tenim 1.154 casos per 100.000 habitants.