Ràfol de Salem decreta 3 dies de dol per la mort de Marcos García

L’Ajuntament del Ràfol de Salem ha decretat tres dies de dol oficial per la mort del seu tinent d’alcalde, el regidor del Partit Popular Marcos García. El rafolí va morir ahir en un accident a la CV-60 al terme de la Pobla del Duc en precipitar-se el vehicle que conduïa per un terraplé de 6 metres d’altura i caure a la CV-611, que passa per sota.

En el moment de l’accident, Marcos García, de tan sols 22 anys, tornava de tocar a les festes de Villena amb la Unió Musical del Ràfol de Salem, entitat que presidia i on tocava el trombó.

García exercia com a tinent d’alcalde i regidor de Joventut i Esports en l’Ajuntament de la seua localitat, presidit per la popular Carolina Mengual. Des del consistori del municipi valldalbaidí emetien un comunicat ahir de vesprada on manifestaven “el sentiment de dolor i tristesa d’aquesta corporació per la pèrdua del company” i reconeixien “l’esforç, dedicació, tasca i serveis prestats per En Marcos García Montaner en favor de Ràfol de Salem des de l’any 2015 en la seua condició de regidor”.

El soterrament del jove regidor i músic tindrà lloc aquesta vesprada, a les 18.30 h, en l’església de Ràfol de Salem.