Ramón Garcia, Millor Director en el Certamen de Bandes Vila del Pinós

El director de la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent, Ramón Garcia i Soler, era reconegut, el passat dissabte, amb el Premi al Millor Director del Certamen de Bandes de Música Vila del Pinós.

Per la seua part, la Unió se’n va emportar el Segon Premi, entre les tres bandes que competien.  Les altres participants eren la Societat Musical La Armónica de Cox, qui va quedar en primer lloc, i l’Asociación Banda de Música de Calasparra, tercera  al concurs.

La banda ontinyentina  va ser la primera en actuar, i ho feia interpretant el pasdoble Fontinens, de Camilo Pérez Laporta. L’actuació continuava amb l’obra obligada, el poema simfònic Orion, de Santiago Quirno Serna. Finalment, la Unió, concloïa la seua actuació amb un altre poema simfònic, Lochinvar, de James Curnow.

Des de la Societat Unió Artística Musical donaven, a través de les seues xarxes socials, l’enhorabona al director, Ramón Garcia, i  mostraven la seua satisfacció afirmant que “estem avançant molt ràpidament en el camí encetat amb el nostre mestre”.