Recital de piano dins el III Festival Internacional Iturbi de la Diputació de València

La Sala Gomis d’Ontinyent acollirà aquest dijous 13 de juny un recital de piano dins el III Festival Internacional Iturbi de la Diputació de València i el seu cicle de recitals. En concret, eixe dia actuarà a les 20:00 hores a la Sala Gomis d’Ontinyent el músic italià Elia Cecino, últim guanyador del XXII Concurs Internacional de Piano de València Iturbi, qui ve d’actuar a l’Acadèmia d’Espanya a Roma i actuarà el pròxim mes a la Casa de la Música de Parma el pròxim 4 de juliol.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, ha animat a la ciutadania “a gaudir d’una actuació de primer nivell amb un artista jove de molta qualitat, en una actuació que gràcies a l’ajuda de Diputació de València podem posar a l’abast de la ciutadania amb entrada gratuïta”. Amb aquest recital, la Diputació vol divulgar la música, especialment la de piano, erigint-se en plataforma per a nous valors de la interpretació, programar a grans intèrprets i referents per al públic amb el festival al mateix temps que mantenir viva la memòria de José Iturbi i a més de poder arribar a diferents localitats de la província.

L’entrada és gratuïta amb la inscripció prèvia en https://iturbi.ontinyent.es i retirada de la invitació en la Casa de Cultura Palau dels Barons de Santa Bàrbara (en horari de 10:00 a 14:00 hores). Des de la Diputació, la vicepresidenta 1a de la institució provincial, Natàlia Enguix, i el diputat de Cultura, Paco Teruel, també animaven a la ciutadania d’Ontinyent i la Vall d’Albaida a gaudir d’aquesta cita cultural de caràcter internacional que arriba de la mà de la Diputació de València.