Reestructuració al Govern de Bocairent després de la dimissió de dos regidors

La renúncia d’Alicia Blasco Vañó, el passat mes d’octubre, i de Jose María Beneyto Micó, al mes de desembre, ha suposat la incorporació de dos nous regidors a l’Ajuntament de Bocairent: Javier Vañó Beneyto, per part de Compromís, i Sergio Gandía Silvestre, per part del PSPV-PSOE. El primer va prendre possessió el 23 de novembre i el segon dimecres passat, 12 de gener.

Aquestes substitucions han suposat una reestructuració de l’equip de govern, al qual s’incorpora Sergio Gandía Silvestre. Ell serà qui assumirà les delegacions de Medi Ambient i Agricultura, així com Transparència, Comunicació i Participació. La resta de membres de l’equip de govern mantenen les responsabilitats que tenien des de l’inici de la legislatura, però tres d’ells sumen una Regidoria més: Vicent Silvestre Silvestre, Gestió Administrativa i Contractació; Jose Vicente Sanz, Obres, i Xavi Molina, Urbanisme.

A més, els canvis han incidit en les tinències d’Alcaldia, de manera que Begoña Perigüell Molina passa a ser la primera tinent d’alcalde; Carmen López Gómez, la segona, i Vicent Silvestre Silvestre, el tercer. Igualment, els grups municipals de Compromís i del PSPV-PSOE compten amb nous portaveus: el regidor Javier Vañó Beneyto, en el primer cas, i la regidora Mari Luz Pascual Soler, en el segon.

En les sessions plenàries celebrades per a fer efectius aquests canvis, l’alcalde de Bocairent, Xavi Molina, va agrair el treball dels anteriors edils: “Cal remarcar l’esforç que fan les persones que assumeixen responsabilitats polítiques en l’Ajuntament, restant temps personal en favor de la millora col·lectiva”. De la mateixa manera, Molina va destacar l’actitud dels nous regidors: “Que dues persones joves accepten el repte de representar el veïnat i d’assumir tasques municipals diu molt d’ells dos i, de segur, que la seua aportació serà molt positiva per al treball que queda per fer fins al final de la legislatura”.