Reinicien les obres del CEIP Martínez Valls

Gir radical de guió. Les obres del CEIP Martínez Valls es reprendran de “manera imminent, la setmana que ve”. Així ho acaba d’anunciar l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, acompanyat per membres del govern municipal, del col·legi ontinyentí i de l’empresa que assumeix les obres, ATG Desarrollos, de Canals.
L’agilització en el procés d’aquesta obra del Pla Edificant es deu a l’acord arribat per part de les dues empreses constructores: Vainsa Infraestructuras, que va renunciar a acabar l’obra, tot i l’ampliació del pressupost en 631.000 euros, i l’empresa ATG Desarrollos, que serà la que finalment execute les obres.
En compte de resoldre el contracte amb Vainsa, els treballs s’han cedit a l’empresa de Canals, que s’ha manifestat “solvent”, amb “més de 80 treballadors, més de 25 milions d’euros a l’any de facturació i experiència en la construcció”.

Així les coses, els terminis s’acurten significativament, prop d’un any, si es compara en el que s’haguera tardat en el cas que s’haguera rescindit el contracte a Vainsa Infraestructuras.

La coordinació de treball entre l’Ajuntament d’Ontinyent, la Conselleria, el CEIP Martínez Valls i les empreses han possibilitat aquest acord, de manera que està previst que les obres estiguen acabades per a març de 2025.