fbpx

Reobri el Teatre Echegaray i la Sala Gomis amb aforament reduït i mesures de seguretat

L’Ajuntament d’Ontinyent reobrirà la pròxima setmana el Teatre Echegaray i la Sala Gomis al seu ús per acollir activitats culturals, complint amb les mesures de seguretat establertes per la Generalitat Valenciana de prevenció de la Covid-19 per a aquest tipus d’esdeveniments. Així, les persones assistents hauran d’haver adquirit la seua entrada en butaques preassignades, no se superarà el 75% d’aforament, s’haurà de portar mascareta en tot moment, i es disposarà gel desinfectant per a la neteja de mans.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, presentava aquest dijous una programació cultural de tardor “amb la que volem tornar a dotar d’activitat a aquests espais, sempre acomplint amb les indicacions de les autoritats sanitàries. Aquests mesos la cultura no ha deixat d’estar activa a Ontinyent, però pensem que és important que la ciutadania puga tornar a gaudir d’una oferta de teatre, la dansa o la música com la que presentem, i que ens serveix també per a estar al costat d’un sector com el de la cultura, que tan afectat s’ha vist per la situació que vivim”, manifestava.

La programació cultural municipal de tardor inclourà un total de 9 espectacles al Teatre Echegaray i la Sala Gomis i 6 exposicions al museu MAOVA i la Casa de Cultura, destacant la inclusió de l’espectacle teatral “Juana” amb la coneguda actriu Aitana Sánchez-Gijón el 20 de desembre. Abans, la primera de les actuacions previstes serà la de Juan Carlos Ortega i l’espectacle teatral “la ràdio d’Ortega” el 25 de setembre.