Rescaten a un menor que havia quedat atrapat prop del pont de la Costa

Diumenge passat a la nit, just abans de les 21.00 hores, es va produir un incident en el pont de la Costa d’Ontinyent que va involucrar a un jove de catorze anys. En una situació preocupant, el germà de l’adolescent va alertar a les autoritats a través del número d’emergència 112 després de no poder trobar al seu germà. L’escena de l’incident se situava en una senda al costat del riu, en les proximitats del pont de la Costa. Malgrat els intents de contacte telefònic amb el jove, la seua ubicació continuava sent un misteri.

Com a resposta immediata a l’emergència, agents de la Policia Local es van desplaçar al pont, on es van trobar amb la mare i el germà del jove, tots dos visiblement angoixats. Els agents es van aventurar per la senda paral·lela al riu i, després d’avançar uns 50 metres, van sentir els crits del noi. Resulta que havia relliscat per la vora de la senda, la qual cosa va resultar en una caiguda d’aproximadament tres metres de profunditat, envoltat d’espinosos esbarzers.

L’altura del lloc on va quedar atrapat va impedir que el jove pogués sortir pels seus propis mitjans, per la qual cosa va recórrer a la seua família per a demanar ajuda a través del telèfon mòbil. Davant aquesta situació, els agents es van organitzar per a descendir pel forat i rescatar al noi. Afortunadament, el jove va sofrir sols arraps lleus en braços i cames.

Posteriorment, la mare va portar al menor a l’hospital, on va rebre atenció mèdica per a tractar les seues ferides.