El VI Trofeu Family Cash de ciclisme reunirà a Ontinyent més de 200 joves ciclistes de tota la província

L’encontre ciclista Ciutat d’Ontinyent “VI Trofeu Family Cash” reunirà més de 200 joves ciclistes de tota la província aquest diumenge a la ciutat. Es tracta d’una competició organitzada pel Club Ciclista Ontinyent amb suport de l’Ajuntament d’Ontinyent i la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, així com el patrocini de l’empresa Family Cash, en les instal·lacions de la qual es presentava la prova en roda de premsa.

El regidor d’Esports, Ferran Gandia, mostrava la seua satisfacció “perquè la ciutat puga acollir una prova com aquesta que fomenta l’esport de base, a la que vindrà gent de tota la província. Una prova amb un gran ambient, ja consolidada, a la que animem a totes i tots a vindre i gaudir-la”. Gandia aprofitava per a felicitar el Club Ciclista Ontinyent per la seua tasca i els èxits assolits en categories inferiors pel club, que han inclòs 2 campionats d’Espanya i 2 autonòmics.

Des de la junta del Club Ciclista Ontinyent, Elu Mancebo explicava que igual que en l’edició anterior, es comptarà amb les categories de Promeses, Principiants, Alevins i Infantils, tant masculí com femení, per a un total de 16 proves que es desenvoluparan des de les 10:00 hores del matí de diumenge en un circuit d’1,5 kilòmetres amb punt d’eixida i meta les instal·lacions de Family Cash, recorrent el polígon El Pla i adaptant la seua durada a cada categoria. Mancebo tenia paraules d’agraïment per a la regidoria d’Esports, la regidoria de Serveis Municipals, la Policia Local, Protecció Civil i per a Family Cash, i convidava a la ciutadania “a acudir el diumenge i gaudir de les evolucions d’aquests xiquets i xiquetes de 4 a 13 anys”.

Finalment, des de Family Cash, Mari Carmen Ferrero intervenia en nom de l’empresa patrocinadora per a agrair “que un any més compten amb nosaltres per participar activament d’un esdeveniment esportiu com aquest, amb el que volem continuar col·laborant als anys vinents”, manifestava.