fbpx

Mar Padrino, Banderera abencerraje, completa els càrrecs 2024

Faltava un nom i ja ha quedat decidit. Era l’única vacant que estava per conèixer-se dins dels principals càrrecs de les Festes de 2024. La comparsa Abencerrajes ha comunicat que Mar Padrino (a l’esquerra en la imatge) serà la seua Banderera per a la pròxima edició festera i que acompanyarà l’Ambaixador Samuel Martínez. D’aquesta forma ja tenim els sis noms que seran protagonistes l’agost de l’any que ve.

La comparsa Abencerrajes ja tenia clar que Samuel Martínez seria l’encarregat de declamar els versos de Cervino a la Plaça Major i en la seua Creuà del cap de setmana el nom de Mar Padrino es va sumar per portar la bandera de la mitja lluna. En la fotografia Mar Padrino, Samuel Martínez i al centre de la imatge Lucía Úbeda que serà la Primer Tro de la comparsa.

D’altra banda també ha trascendit que la comparsa Kàbilas ha nomenat Santi Tortosa i Roberto Belda com a Ambaixador i Banderer per a les Festes de 2025 i, d’aquesta forma, també queden definits els principals càrrecs per a d’ací dos anys.