Reubiquen en 3 centres als alumnes del CEIP Vicent Gironés

La comunitat educativa del CEIP Vicent Gironés d’Ontinyent serà reubicada en tres centres diferents a partir de demà. Així ho ha informat la directora del col·legi, Mª Jesús Gomar, després de mantenir diferents reunions amb membres de Conselleria i de l’Ajuntament de la ciutat.

En concret, els escolars d’Infantil i 1r de Primària ocuparan l’aulari d’Infantil del Vicent Gironés, un xicotet edifici independent, dins del recinte d’aquest centre. Els estudiants de 2n de Primària seran acollits al CEIP Martínez Valls i, els alumnes de 3r a 6é de Primària es desplaçaran fins al CEIP Rafael Juan Vidal. En aquest últim cas, es disposarà d’un autobús gratuït per portar als xiquets fins a l’altra punta de la ciutat.

Aquesta situació “es podia allargar fins a un mes”, segons explicava la directora del col·legi Vicent Gironés. Si es perllongara més temps, s’està estudiant la possibilitat de portar barracons i ubicar-los dins de les instal·lacions d’aquest col·legi.

TOT EL CENTRE ANEGAT

El col·legi Vicent Gironés s’ha vist afectat de gravetat per les pluges registrades aquest cap de setmana a la ciutat. Aquest col·legi es troba immers en les obres de substitució de la seua coberta, fet pel qual s’han produït les inundacions. Segons l’Ajuntament de la ciutat, “aquesta intervenció estava realitzant-se des de la Conselleria d’Educació”.

La part superior del col·legi és la més afectada per l’aigua. Ordinadors, arxius, instruments musicals, taules, cadires, sanitaris… Tot està greument afectat per l’aigua. Davant aquesta situació, ahir de vesprada l’alcalde d’Ontinyent anunciava que “la Conselleria d’Educació ha decidit suspendre les classes del Vicent Gironés anegat per les fortes pluges”.