Robatoris i vandalisme en el pàrquing del Campus d’Ontinyent

En els últims dies diversos usuaris del Campus d’Ontinyent han denunciat a les xarxes socials que han sofrit robatoris i actes de vandalismes en els vehicles aparcats en el pàrquing de la universitat. Concretament, en el compte d’Instagram Onticrush, una espècie de fòrum on els estudiants comparteixen informació d’interés, un dels usuaris denunciava que li havien robat la ràdio del cotxe, mentre que altre afirmava que es va trobar amb el retrovisor trencat quan va anar a buscar l’automòbil.

Diferents estudiants del Campus han confirmat a aquest periòdic la versió dels fets. Una de les afectades ha explicat a aquest mitjà que ahir quan es dirigia a recollir el vehicle es va trobar amb el maleter obert. “M’han obert el maleter, ahir em vaig adonar quan vaig anar a buscar el cotxe, ja que feia dos dies que no l’utilitzava”. Per sort aquesta estudiant no ha hagut de lamentar cap pèrdua, perquè en el moment del forcejament el maleter estava buit.

Una altra universitària no ha tingut tanta sort, segons contava una altra de les estudiants, a una amiga seua li van robar la maleta del cotxe després de forçar-lo. Els fets es produïen al llarg d’aquesta setmana.