El trinquet d’Ontinyent acollirà les finals provincials de pilota dels Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana

El trinquet municipal d’Ontinyent acollirà el pròxim 28 de maig les finals provincials de pilota valenciana dels Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana. El president de la Federació, José Daniel Sanjuán, es desplaçava aquest dijous a Ontinyent per signar amb l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, l’acord de col·laboració que possibilita la realització de les que seran les primeres finals de la Federació que es disputen al trinquet ontinyentí.

Sanjuan, que avançava que s’espera que a les finals participe per primera vegada un equip ontinyentí, destacava que des de l’entitat que presideix “estem molt contents per l’esforç que ve fent als últims anys l’Ajuntament d’Ontinyent per a la promoció de la Pilota“, situant a la ciutat com “un exemple per a tots els ajuntaments valencians d’impuls al nostre esport”.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, manifestava que acollir aquestes finals “és un orgull per a una ciutat on hem tractat de recuperar la tradició d’aquest esport no sols fomentat la seua pràctica entre els i les escolars, sinó també fent una aposta per a la millora progressiva de les instal·lacions”.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, mostrava la seua alegria “perquè per fi puguem acollir una final de la federació de pilota, tal com havíem demanat, en un poliesportiu que serà escenari també aquest mes de maig d’un torneig de màdel el dia 22 i de les finals de secundària del programa Pilota a l’Escola el 31 de maig, segons ens ha confirmat la Direcció General d’Esports de la Generalitat. No podem més que estar molt contents i satisfets per aquests reconeixements”, manifestava.