Roberto Bas demana tot el suport de l’afició de l’Ontinyent per al diumenge

L’Estadi Municipal El Clariano viurà aquest diumenge una de les seues grans vesprades de futbol. L’Ontinyent 1931 CF i l’Atzeneta UE s’enfronten en el derbi comarcal per veure qui passarà a la final regional del play-off a Segona RFEF. Els ontinyentins volen fer bo l’empat aconseguit als minuts finals en El Regit amb el gol de David Torres, i per això necessiten de la seua afició, que no fallarà.

Roberto Bas, entrenador del primer equip, ha fet una crida a l’afició de cara al partit del diumenge: “Necessitem tot el suport possible. Necessitem a El Clariano a rebentar. Com en les millors cites que ha viscut aquest poble en aquest estadi. Nosaltres sols no podem. Ells són molt bon equip, i a nosaltres ens costa perquè la gent és jove, falta experiència, i notar la calor de la gent a nosaltres ens pot donar molt, i a ells els pot condicionar. Espere tot”, ha manifestat.

L’entrenador blanquinegre també ha explicat els aspectes en els quals ha incidit aquesta setmana i el treball que s’ha reforçat de cara al partit. “En tractar de mantenir la porteria a zero, i tindre molta atenció, molta intensitat. Saber el que anem a trobar-se ací a El Clariano. Igual que la setmana passada vam fer veure als jugadors el que anaven a trobar-se en Atzeneta, ara hem d’incidir en el que van a trobar-se. Amb un camp ple, o això esperem, que van a tindre tot el suport de la gent, i que la seua motivació més gran, a banda de passar l’eliminatòria, es veure a la seua gent donant suport. Després, en aspectes tècnics o tàctics seria tractar de mantenir la porteria a zero, sense renunciar en cap moment a clavar un gol”.