Roble llança demà el seu primer disc ‘Siddartha’

Han sigut pràcticament quatre anys de treball i esforç continuat, de paciència i superació creativa. Pas a pas, tema a tema, Roble ha enllestit el seu primer disc, ‘Siddartha’, el resultat d’una aposta en la qual ha reunit 10 cançons que ara veuen la llum de forma conjunta.

Demà dimecres veu la llum i ho fa amb la tendència actual, de forma multicanal perquè ‘Siddartha’ estarà a l’abast en totes les plataformes, però també en CD i, encara que semble increïble, també en format clàssic, en vinil.

‘Siddhartha’ és un viatge d’autoconeixement musical i vital del seu autor, Héctor Robledillo, Roble, el jove autor ontinyentí que comença així la seua aventura en solitari. Llibertat artística i varietat en la paleta de colors musicals són les etiquetes, si és que cal posar-ne, per a qualificar aquest treball on Roble beu de les influéncies del pop, rock i folk americà i britànic.

“La temàtica de les cançons és diversa, però la majoría de lletres estan impregnades de l’energia vital de qui té un impuls fort per caminar musicalment, per fer endavant un projecte i una especie d’il.lusió de claretat a l’horitzò vital. També hi ha lletres que parlen d’alliberament, de relacions i estats tòxics, de la bellesa que s’amaga darrere de la senzillesa, de l’amor i de vincles personals especials”, exposa Roble qui afegeix que busca mostrar-se com és al natural.

El disc ha estat produït per Carlos Gómez i Héctor Robledillo excepte “El Desván”, pre produida per Carlos Gómez (qui també és coautor de la lletra) i produida per Elías Maro i Héctor Robledillo. Totes les cançons escrites per Héctor Robledillo. Les lletres de “Guernica” i “Salvaje” conten amb l’ aportació de Cora Vicente. Gravat per Carlos Gómez en Plastic Sound Studios, excepte “El Desván” grabada per Elías Maro i la veu per Xus Soriano.

Mesclat i masteritzat per Manuel Tomás, excepte “El Desván”, mesclat per Elías Maro i masteritzada per Tomi Pérez en Save & Sound studios. Bateries grabades als estudis Full Up y Millenia per Manuel Tomás. El disseny de la portada i del disc es obra de Álvaro Sanchis i Melani Lleonart d’estudi Pedra.

Ací teniu l’últim single, ‘Marciano urbanita’:

La gira per a presentar ‘Siddarhta’ començarà a Ontinyent el dia 10 de Maig , a la Sala Gomis). Les entrades es poden adquirir a la página d’instagram roble_musica i a la web de Caixa Ontinyent.