Salva Sanchis pregona la Setmana Santa d’Ontinyent

Serà aquest dissabte. Serà per la vesprada, a les 20 hores. Serà a l’església de Sant Miquel. Salva Sanchis Ferri, membre de la cofraria de la Soledat des de fa 25 anys serà el responsable de pronunciar el pregó que obrirà les celebracions de la Setmana Santa d’Ontinyent.

Aquest treballador des de la cofraria i des de la junta assegura que “el pregó serà una aproximació a la realitat més pròxima que tenim i que vivim. Sóc dels qui pensa que no som res si no som poble i no som poble si no som veïnat. El carrer, el poble, les vivències… tot això és el que a mí, personalment, m’han aportat i m’han fet crèixer”.

Salva Sanchis reflexiona en una entrevista que publica demà l’edició de paper de El Periòdic d’Ontinyent sobre la situació que travessa la Setmana Santa a Ontinyent. Entreveu els problemes i apunta cap a on podríen caminar les solucions. “El principal problema que tenim les cofraries és que no disposem d’un espai on realitzar-nos. Algunes cofraries o germandats utilitzen locals parroquials o propis però no tenim un lloc social que pugam compartir, on tindre els nostres moments de convivència. Si no tenim eixe punt d’encontre no podem possibilitar el diàleg i per tant no podrem evolucionar”.