Santa Maria, confinats 1er de primària; la Solana, tornen els de 4 anys

La setmana comença amb els focus molt antents a tot allò que passa a les aules. Dins i fora. Perquè en dues setmanes de retorn a les classes ja són tres les incidències que hem patit als centres d’Ontinyent. Hui dilluns, els alumnes de primer de primària (5/6 anys) del centre parroquial de Santa Maria no aniran a classe. No ho faran els 22 alumnes i un docent que han de guardar la quarentena fins que es coneguen els resultats de les PCR que van començar a practicar-se el mateix dissabte. Restaran a casa ells i les seues famílies. Tot després que es coneguera que una de les alumnes havia donat positiu encara que no havia acudit al llarg de setmana.

D’altra banda els que sí que van a retornar a les aules aquest dilluns 21 seran els 21 alumnes més les dues professores que divendres passat van ser confinats després de detectar el primer positiu a les aules d’Ontinyent. Les PCR practicades no han revelat més casos.

Per últim, continuen a l’espera de conèixer els resultats de les proves els 26 afectats (entre alumnes i professorat) de formació professional bàsica i PMAR de l’IES Pou Clar després que es va saber que dos germans havien donat positiu.